Hirdetmény

BURSA Hungarica Önkormányzati Ösztöndíjpályázat 2013.

2012-09-19 - 2013-12-31

Felhívjuk az érintett felsőoktatási hallgatók és középiskolások figyelmét, hogy Gosztola Község Önkormányzata csatlakozott a BURSA Hungarica Ösztöndíjpályázat 2013. évi fordulójához.
A pályázati felhívás 2012. október 24-től vehető át a rédicsi Körjegyzőségen, vagy letölthető az alábbi linkeken keresztül.

Pályázati kiírás A - Gosztola

Pályázati kiírás B - Gosztola

A pályázatok beadási határideje: 2012. november 23.

Figyelem: változás a pályázás rendjében

A pályázatbeadáshoz a Bursa Hungarica Elektronikus Pályázatkezelési és Együttműködési Rendszerében (a továbbiakban: EPER-Bursa rendszer) pályázói regisztráció szükséges, melynek elérése: https://www.eper.hu/eperbursa/paly/palybelep.aspx.. A regisztrációt követően lehetséges a pályázati adatok feltöltése a csatlakozott önkormányzatok pályázói részére. A személyes és pályázati adatok feltöltését követően a pályázati űrlapot kinyomtatva és aláírva a Körjegyzőség Rédics hivatalban kell benyújtaniuk a pályázóknak. A pályázat csak a pályázati kiírásban meghatározott csatolandó mellékletekkel együtt érvényes. A pályázati kiírásban meghatározott valamely melléklet hiányában a pályázat formai hibásnak minősül. A benyújtott pályázatok befogadását az önkormányzatnak az EPER-Bursa rendszerben igazolnia szükséges. A nem befogadott pályázatok a bírálatban nem vesznek részt.

További tájékoztatás kérhető a rédicsi Körjegyzőségen személyesen vagy a 92/553-060 telefonszámon.

Rédics, 2012. október 19.

                                                                   Gosztola Község Önkormányzata

war.php
« Vissza